21 Mayıs 2008 Çarşamba

PROF DR İBRAHİMSARAÇOĞLUN'DAN TAVSİYELER


HORLAMAMAK İÇİN:Lahananın içinde bir çok vitamin var ençokda U vitamini bulunuyor . Ama lahananın kültür lahanası olmaması gerekiyor. Horlamya karşıda son derece etkili olan lahan ayrıca mide ve bağırsak kanserine karşıda koruyucudur..
GUATR ve HEMOROİD İÇİN: Öncelikle doktora gidilmeli daha sonra bitkilerden yararlanılmalı diyen dr ibrahim saraçoğlu guatr için yine dereotu kürünü uygulamanızı tavsiye ediyor.Günde üç öğün yemeklerden 15 dakika önce sabah ,öğlen ve akşam bir yemek kaşığı dolusu dereotu yemenizi öneriyor. Bu kürü 3 ay uygulamanız gerektiğini vurguluyor.Bunu mutlaka kür olarak uygulamanızı öneriyor.Çünkü yemeklerde ve salatarada yenildiği zaman etkisinin azaldığını belirtiyorREFLÜ VE MİDE YANMASI İÇİN:Mide yanması başladığında 2yudum soğuk süt için ve her seferinde tekrarlayın ,Midenizdeki yanmanın geçtiğini göreceksiniz ama bu kesinlikle tedavi amaclı değildir yanmalarınız sürekli devam ettiği taktirde hekime başvurmalısınız .
TER KOKUSUNU ÖNLEMEK İÇİN: Melisa yani oğulotu banyo suyunuzun içine atın ve biraz bekletin daha sonra yıkanın.Ayrıca çayınıda içebilirsiniz.

www.naturallife.com.tr

Hiç yorum yok: